Nybyggt fritids/permanentboende med havsutsikt på Hamburgö!

7 300 000 kr

Didriks väg 11

Hamburgsund

Kville

Information

På Didriks väg 11, intill Färjelägret på Hamburgö, förmedlas här denna nyproducerade villa i 1,5-plan om totalt 133 m2. Utöver det stiliga bostadshuset ingår även ett garage om 33 m2 med bilplats, sovrum samt wc, ett gästhus om 15 m2, en stor altan runt halva huset samt en härlig havsutsikt, både från tomt och hus!

Från fastigheten får vi ett bekvämt avstånd till centrum och tillgång till restauranger, mataffär, grill, kiosk, butiker, bank m.m. Havsbad och den vackra naturen finns inom bekvämt avstånd från fastigheten!

Tillfälle för dig som söker ett nybyggt hus med både garage och gästhus men som samtidigt inte vill göra avkall på havsutsikt och närhet till samhället!

Provmöblera:
https://cdn.diakrit.com/product/furnish/9322342


För visningsbokning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare!              

Välkommen till Didriks väg 11!


Husets entré välkomnar oss med ljus och rymd! 
I hallen har vi trappa till våning två direkt till vänster och vidare når vi badrum till höger, sedan tvättstuga med groventré och rakt fram ett av entrévåningens två sovrum. Se vidare i planlösningsritningen.

Badrummet har plastmatta på golv och våtrumsskivor på väggar. I övrigt har vi här wc, handfat, dusch samt vattenburen handdukstork.

Tvättstugan har tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk, groventré samt värmepannan.

Köket befinner sig i ett rymligt utrymme med gott om plats för matgruppen. Vi hittar här spishäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, fullkyl och fullfrys. Köksluckorna går i vita toner med svart bänkskiva och rostfria handtag.

Vardagsrummet når vi från köket och ger förutom gott om plats för soffgruppen även altandörr ut mot tomten med altanen och den härliga havsutsikten.

Båda sovrummen i entréplan ger även dessa havsutsikt och det ena är lite större med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.


På övre plan hittar vi ett trevligt allrum med dörr ut till balkongen där vi såklart får en fin vy ner mot Hamburgsundskanalen och i övrigt två sovrum med charmiga snedtak och en wc/handfat.

* Området mellan fastigheten och Hamburgsundskanalen betecknas enligt Tanum kommuns fördjupande översiktsplan som Bevarandeområde vilket gör att marken har undantagits från exploatering.

Kommande visningar

Välkommen på visning, vänligen ring mäklare Johan Siborne på telefon 0709-755780 och boka er tid!
2020-01-31
Välkommen på visning, vänligen ring mäklare Johan Siborne på telefon 0709-755780 och boka er tid!
2020-02-01

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?