Strandegendom i Lervik med förstklassig belägenhet och utvecklingsmöjligheter!

14 000 000 kr

Lervik 3A & 3B

Strömstad

Information

Välkommen till Lervik och denna rejäla strandegendom med utvecklingsmöjligheter och västerhavet som närmsta granne! Fastigheten om hela 7982 kvm består av två separata bostadshus, rejäl garagebyggnad med plats för två bilar, bastu, förråd och kontorsdel, samt uthus och sjöbod med brygganläggning. Vacker och välskött naturtomt med gräsytor, karga klippor och strandområde. Av fastighetens totalareal utgörs 1750 kvm av vatten med vattenrätt. Stora möjligheter finns här för dig som önskar ett permanent- eller fritidsboende med möjligheter att sätta egen prägel efter tycke och smak. Fastigheten passar även utmärkt för dig som söker ett generationsboende med generösa möjligheter att inhysa många personer. Färskvatten (från Halden) och avlopp i gemensamhetsanläggning via reningsverk i Kålvik. Bilväg finns hela vägen fram.

Observera att fastigheten inte omfattas av strandskydd och till största delen ligger utanför planlagt område, vilket innebär att möjligheterna till förändringar av befintliga byggnader, samt nybyggnation är goda.

Ingen boplikt!

Nordby shoppingcenter med ett rikligt utbud av restauranger, butiker och nöjen finns ca 5 minuter bort med bil, Oslo nås på ca 1.30 och Göteborg på ca 1.40 med bil.

Bägge bostadshusen är besiktade av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen. 

För vidare information och bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg eller Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709-755788 el. +46 (0) 709-755789

Varmt välkomna på visning!              

Budgivning

Budgivning pågår

Ansvarig mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Assisterande mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Objektfakta

Bilder

Film

Planlösning

Fastighetskarta

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?