BRF-parhus i magiskt läge!

7 500 000 kr

Mellangatan 21B

Smögen

Smögen

Information

Välkommen till ett av Smögens absolut bästa lägen!
Här erbjuds ett välplanerat parhus i två plan i bostadsrättsform där solnedgångar i havet och fri utsikt över västerhavet och klipporna kommer på köpet.
Huset är välplanerat och erbjuder ett entréplan i öppen planlösning med kök, vardagsrum med värmande kamin och matplats. Ovanvåningen består av 3 sovrum, möblerbar hall samt helkaklat badrum och utgång till balkong i nordvästligt läge.
Allt som Smögen har att erbjuda såsom den omåttligt populära Smögenbryggan med dess utbud av restauranger och butiker samt salta bad och varma klippor finns inom promenadavstånd. 
Föreningen tillåter juridisk person som köpare.
Välkomna på visning!              

Via den stenbelagda gången till entré där även förråd finns. Hallen välkomnar en med fantastisk utsikt över västerhavet genom vardagsrummets stora fönster. Till höger från hallen finns husets kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd ugn, fläkt och kyl/frys. Det stora vardagsrummet ger plats åt såväl soffgruppen som matbordet i det tillbyggda burspråket. Här finns även en värmande kamin. Samtliga rum har ekparkett på golven.
I anslutning till hallen finns badrummet med kakel och klinker. Utrustat med dusch, WC och handfat, här finns även tvättmaskin och torktumlare. 
 Husets ovanvåning nås via trappan och välkomnar med möblerbar hall med utgång till balkong i nordvästligt läge med plats för mindre soffgrupp.
Här finns även 3 sovrum där samtliga har förvaringsmöjligheter och ekparkett.
I anslutning till det största badrummet finns helkaklat badrum med dusch, WC och handfat.

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?