Rymligt hus med bra mycket läge i Gerlesborg!

4 400 000 kr

Spånslätt Skepparevägen 8

Hamburgsund

Svenneby

Information

Med ett härligt läge på Spånslätt/Gerlesborg förmedlas här denna rymliga och välskötta sommar-eller permanentbostad.

Huset ligger med ett bra läge på gatan och får generösa soltimmar och en trevlig havsutsikt, från både tomten och huset!
Tack vare en hel inredd källare och bra takhöjd på plan två får vi generösa utrymmen med gott om plats för både en stor familj och flera gäster. 
Fastigheten har blivit löpande renoverad och ger idag ett gott intryck, exempelvis hittar vi fina skjutglaspartier i vardagsrummet, spabad på altanen, ny CTC-panna med luft/vatten, dubbelgarage, vacker stensatt tomt och mycket annat som tillsammans ger köparen en mycket trivsam tillvaro!

Från huset tar vi oss enkelt ner till hamnen där man kan skaffa sig en båtplats eller varför inte vidare ca. 700 m till områdets badplats? 

Med bil har vi till Bovallstrand ca. 6 km, Hamburgsund ca. 10 km, Smögen ca. 22 km och Grebbestad ca. 30 km. Vi når med andra ord alla kustpärlor inom max ca. 30 min med bil och kustupplevelsen blir därför något alldeles extra!

Fastigheten är besiktad och dolda fel-försäkring medföljer till köparen utan extra kostnad, kontakta mäklaren idag för visningsbokning samt för mer info!              

Välkommen till Spånslätt Skepparevägen 8!


Huset välkomnar oss med en vacker teakdörr som tar oss in i en rymlig hall med gott om plats för avklädning.
Vardagsrum med matplats hittar vi till höger, två sovrum och en wc rakt fram samt kök till vänster. Se vidare under planlösningsritningen.

Vardagsrummet i kombination med matsalen är väl tilltagen och rymmer en rejäl soffhörna men även matbord för hela släkten om så önskas. Här finns även husets majestätiska murstock med den härliga eldstaden och de stora skjutglaspartierna mot altanen och havsutsikten.

Entréplanet har som sagt två sovrum, båda två är rymliga till sin storlek och inrymmer gott och väl dubbelsängar. Båda rummen har tre vardera inbyggda garderober och ett av rummen har även skjutglasdörr till altanen.

Mellan sovrummet hittar vi entréplanets wc med handfat.

Köket är utrustat med kylskåp/frys, diskmaskin, integrerad ugn och micro, spishäll, spisfläkt, diskho samt gott om skåp och förvaring. Här finns även plats för matbord.
Från köket når vi även passagen mellan hus och garage, denna passage leder dels in till garaget men har även dörr till husets framsida samt baksida, en mycket praktisk och genomtänkt lösning!


På övre plan hittar vi först ett stort allrum med plats för både kontor, tv-hörna eller kanske en lounge? Från allrummet når vi även den tillbyggda balkongen varifrån vi får en bred havsutsikt med en härlig vy ut över området och kusten. Även detta rum, likt vardagsrummet, är utrustat med en rejäl braskamin.

I övrigt hittar vi här ett stort badrum med wc, handfat och dusch samt ytterligare tre rymliga sovrum, alla med plats för dubbelsäng.


Källarplan ger oss ett stort allrum i husets mitt, vidare härifrån hittar vi badrum med dusch, wc, handfat och bastu, tvättstuga med köksdel samt diverse förrådsutrymmen. Från husets utsida når man även pannrummet via en källaringång.

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?