Nyproduktion med havsutsikt på Hamburgö!

7 000 000 kr

Storemyrsvägen 4 (Villa Koster)

Hamburgsund

Kville

Information

Välkommen till Hamburgö och Storemyrsvägen 4!

Här förmedlas denna avstyckade och högt belägna fastighet i paket tillsammans med den exklusiva villan Koster från VärsåsVillan.

Vi får här en nyckelfärdig lösning med fantastiska vyer över sundet och vacker Bohuslänsk natur. Huset som kommer uppföras mäter 124 m2 i 1,5 plan och är i grunden ett påkostat och stiligt hus. 
Köparen kan givetvis vara med och påverka materialval, färgsättning och andra tillval som kamin eller varför inte välja till ett gästhus på tomten. 

"Koster 126" härstammar från den bohuslänska byggtraditionen med klassisk arkitektur och symmetriska fasader. Typiskt för denna landskapsstil är också den karaktäristiska glasverandan som skänker ljus till en rymlig matplats. Huset har många plusvärden – den mysiga farstukvisten, balkongen och inte minst storleken är bara några exempel. Detta är katalogens största hus och med sin generösa övervåning passar det även för permanentboende. 

ARKITEKTENS IDÉ ”Jag ville rita ett hus enligt svensk byggnadstradition som smälter in i såväl skärgårdsmiljö som gamla fiskesamhällen. Den öppna planlösningen i kök och storstuga med fönster åt alla väderstreck skapar ljus och utblickar. Det vackra burspråket efterliknar en gammaldags glasveranda och ger karaktär åt huset. Jag har också skapat ett rum i anslutning till storstugan som kan fungera som ett avskilt tv-rum, bibliotek eller som ett extra sovrum eller arbetsrum om man sätter upp en skiljande vägg.” – Arkitekt Börje Lundqvist

Från fastigheten har vi ca. 800 m till den populära badplatsen vid Vänd Igen och till gratisfärjan som går året om (var 20:e minut) har vi ca. 600 m. Färjan tar dig de 150 metrarna över sundet till Hamburgsund med dess mysiga restauranger och ett flertalet butiker, fiskaffär och ICA butik. Med båt eller bil tar du dig snabbt till omskrivna Fjällbacka, eller varför inte en kort utflykt till Bovallstrand eller Hunnebostrand. 
 
Här på natursköna Hamburgö kan du njuta av lugnet, den vackra naturen och fantastiska havsbad!


Kontakta ansvarig mäklare för mer info och visningsbokning!              

Välkommen till villa Koster!

Huset kommer utrustas med en hög materiell standard i grundutförandet. De flesta specifika delarna kan givetvis bytas ut och uppgraderas vid önskemål.
Köparen kommer även få möjlighet att vara med och välja färgsättning etc.

För detaljerad planritning, vänligen se 2D-samt 3D-ritningar under bilder. Ansvarig mäklare tillhandahåller även komplett specifikation från VärsåsVillan.

Exempelvis kommer huset utrustas med:

Köksvitvaror från Miele enligt nedan:
Diskmaskin, G 4930 SCu Jubilee briljantvit
Inbyggnadshäll, induktionshäll KM 7201 FR (ersätter KM6115)
Inbyggnadsugn, 60 cm bred, H 2860 B BRWS, Briljantvit (Ersätter H2661-1 B)
Kyl/frysskåp, KFN 29132 D ws,Vit, Högerhängd
Spisfläkt, DA 3366, 60 cm bred

Badinredning från Vedum

Parkettgolv, 15 mm Ek Siena, 3-stav, mattlack

Ytterdörr från NorDan. Modell Favorit, 10 x 21, CYD 848 G vit NCS S 0502-Y, Björnen, klarglas

Fönsterbänkar av Kalksten/Marmorbänk (infälld i fönstersmyg)

* Tack vare skatteregler kring fastighetsskatt/avgift är denna fastighet befriad från skatt/avgift under de första 15 åren efter färdigställande.

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?