Havsnära tomt med generös detaljplan i Grönemad!

1 700 000 kr

Blåvingevägen 4

Grebbestad

Information

Här förmedlas nu två de sista tomterna på det nya bostadsområdet Blåvingevägen/Amiralsvägen i Grönemad, Grebbestad!

Tomterna får ett mycket bra läge i området och har friyta mot sydväst vilket ger en ostörd insyn in på altandäck, pooler, fönsterpartier och annat man ofta vill bygga i solläge.
Från ett framtida hus kommer man sannolikt även kunna skymta det yttre havsbandet!
Generös detaljplan som tillåter en total byggnadsyta om 190 m2, varav bostadshus 150 m2. Kommunalt V/A och el är framdraget till tomtgräns, anslutningsavgifterna betalas av köparen. Fiber finns i området.

Området passar lika bra till permanentboende som fritidshus (ingen boplikt) och de andra fastigheterna i området används väldigt blandat, vissa nyttjar huset på delårsbasis och vissa bor heltid.
Här bor man på ett bekvämt gångavstånd till morgondoppet nere i Grönemad (1 km) och där kan man även boka upplevelser med skärgårdsturer med båt eller kajak.
Grebbestad med hela dess utbud av mataffärer, butiker, caféer, restauranger, apotek, promenadbryggan och uteliv hittar vi efter ca. 20 min promenad (2 km). 

Till Göteborg och Oslo tar det ca 1,5-2 h med bil och motorvägen når vi smidigt efter bara 5-10 mins körning, där hittar vi även Tanums Shoppingcenter med ett stort utbud av shopping!

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och privat visning!              

* Fastigheten kommer efter tecknat köpekontrakt att styckas av. Köpet blir villkorat tills dess att avstyckningen vunnit laga kraft och säljaren står för avstyckningskostnaden.

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?