1-plans villa i högt och lugnt läge i Bärfendal

1 200 000 kr

Bärfendals-Berg 16

Dingle

Bärfendal

Information

Söker ni ett välskött 1-plans hus i lugnt och lantligt läge med ypperliga pendlingsmöjligheter?
Då bör Bärfendals-Berg 16 inte missas! Högt placerat och med rogivande utsikt över äng och åker finns detta trevliga hus med gott om möjligheter till uteplatser på den lättskötta tomten. 
Huset erbjuder 4 rum och kök i ett plan med stort härligt vardagsrum med ljusinsläpp från två håll, renoverat kök och 3 sovrum.
Huset har utvändigt kontinuerligt underhållits med bl.a. nyare dränering, tilläggsisolering, nya glaserade takpannor och nytt avlopp. Fiber finns även det inkopplat. 
E6:an nås på ca. 5 minuter och tar dig vidare till Uddevalla på ca. 20 min, Göteborg på ca. 1h och norska gränsen på 45 min. Kustpärlor som Bovallsstrand med Bohusläns salta bad, solvarma kala klippor och båtliv finns inom 15 minuter.
Välkommen till ert nya hem.              

Via trapporna från parkeringen till hall med avhängningsmöjligheter. Till vänster från hallen finns vardagsrummet med parkettgolv och plats för såväl matgruppen och soffan. Utsikt över ängarna. 
Från hallen finns rakt fram husets badrum med kakel och klinker, golvvärme. Duschhörna, WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns här ett rum som idag används som tv-rum men kan nyttjas som ytterligare sovrum med laminatgolv. Vidare finns husets kök med laminatgolv, gott om arbetsytor och plats för matbord. Utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd ugn och micro samt kyl och frys. Från köket nås ytterligare två sovrum med laminatgolv.

Grannen innan huset har för avsikt att dra om tillfartsvägen vilket kommer leda till att vattenledningen behöver dras om.

Fastighetsreglering pågår där säljaren har köpt till mark från samma granne.

Budgivning

850 000 kr 2020-02-18 16:24:00

Kommande visningar

Välkommen med er anmälan!
2020-02-29 11:15 - 11:45

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Assisterande mäklare

Tony Porali

tony@askengren.com

+46702378106

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?