Imponerade egendom i Gerlesborg/Bottna!

5 800 000 kr

Övergård 3

Hamburgsund

Bottna

Information

Här saluförs nu äntligen denna imponerade egendom på den öppna marknaden!

Längst in i Bottnafjorden, på en 1.908 m2 stor fastighet, befinner sig dessa två byggnader med olika utformning, utseende och användningsområde.

Äldst är det gula, stora huset som dem senaste åren nyttjats för uthyrning med sina två kök, två badrum och totalt fem sovrum. Det lite modernare huset fungerar idag som ateljé i entréplan och bostad med en separat lägenhet på övre plan.
Genomgående håller byggnaderna ett gott materiellt skick och man har gjort löpande renoveringar och reparationer. Vissa arbeten återstår och offerter finns på vissa delar.

Från både stora delar av den vackert uppbyggda tomten samt båda huset får vi en härlig vy mot havet och Bottnafjorden. 
Tack vare tomtens storlek och möjligheten att flytta sig efter solen på alla olika delar av tomten är detta en perfekt plats för avkoppling, rekreation och umgänge med familj och vänner! 

Kommunalt vatten och avlopp finns i gatan för den som önskar ansluta sig (anslutningsavgift är betald).

Sammantaget får man här en fantastisk fastighet med massor med möjligheter, generationsboende, uthyrning i kombination med egen verksamhet etc.

Från huset tar man sig mycket enkelt till Bovallstrand och Hamburgsund med ca. 4 respektive 10 km. Andra trevliga kuststäder som Hunnebostrand, Kungshamn, Smögen, Fjällbacka och Grebbestad når man alla inom 30 min med bil. 


Både det stora och det lite mindre huset är besiktade och försäkring mot dolda fel följer med för båda två. Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av all information men även för att boka er på visning!              

Huvudhus:

Entréplan-
Hall med trapp till våning två, kök rakt fram och kaklat badrum med vägghängd wc, handfat, dusch, tvättmaskin samt grovsink.
Köket är rymligt och ger gott med plats åt matbordet och här hittar vi även en utgång till tomten. Vi har här spis, diskmaskin, kylskåp med frys samt gott med skåp och förvaring.
Vidare från köket kommer ett slags allrum med kamin samt ingång till två sovrum.

På våning två hittar vi ett stort allrum med kök i husets mitt. Köket är utrustat med spis, diskmaskin samt kylskåp med frys.
Från allrummet/köket når vi tre sovrum samt ett badrum. Här finner vi wc, handfat, dusch, tvättmaskin samt grovsink.


Gästhus:

I entréplan hittar vi den rymliga ateljén som på ett praktiskt sätt skapar mer väggyta tack vare mellanväggen mitt i rummet. Om man växlar av denna innervägg kanske man kan möjliggöra en ombyggnation till garage/verkstad?
Här finns även en gäst-wc med handfat.

På övre plan hittar vi en egen lägenhet som tack vare egen ingång är helt separat från nedre plan. Vi får här ett stort allrum med kök, kamin och en gavelvägg full med fönster mot tomten, väster och havet.
I köket finns det ugn, häll, diskmaskin och kylskåp. Köket huserar i husets torn vilket ger ett härligt ljusinsläpp och en lyxig känsla.
Vidare hittar vi ett sovrum med utgång till balkongen där vi får sol hela dagen och vacker utsikt mot Bottnafjorden samt det kaklade badrummet med wc, handfat, badkar, dusch och tvättmaskin.

Kommande visningar

Välkommen på visning, anmälan krävs!
2020-10-26 13:00 - 13:30

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?