Affärsfastighet med flera uthyrningsmöjligheter i centrala Grebbestad!

4 700 000 kr

Nedre Långgatan 22

Grebbestad

Tanum

Information

På Nedre Långgatan 22 i Grebbestad förmedlas här denna centralt belägna affärsfastighet. 

Fastigheten består av en butikslokal med ett perfekt exponeringsläge utmed shoppinggatan, en stor lägenhet på övre plan samt uthyrningsbara rum i entréplan samt källarplan. 
Då fastigheten har flera olika typer av uthyrningsmöjligheter och är beläget med detta centrala läge med närhet till affärer, butiker, apotek, restauranger, café och Grebbestadsbryggan får man en god intäkt.

Entréplan innefattar affärslokalen med tillhörande personalkök om ca. 61 m2. Med ingång från husets baksida når vi även ett uthyrningsbart rum med kök om ca. 12 m2. Detta rum delar badrum tillsammans med affärslokalen. 
På övre plan ligger den renoverade lägenheten med kök/matplats med utgång till balkong med morgonsol, vardagsrum, helkaklat badrum med bubbelbadkar samt två sovrum varav ett med utgång till ytterligare en balkong. Till lägenheten hör även två stora vindsförråd och ytan mäter ca. 79 m2.
Källarplan består av ett rymligt pannrum samt ett ytterligare uthyrningsbart rum om ca. 10 m2 med tillhörande badrum med wc, handfat samt dusch.

Perfekt tillfälle för dig som kanske önskar nyttja någon del i huset själv och via intäkterna få hela/stora delar av husets kostnad inkl. lån betalt!

Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare på Askengren redan idag för mer information och visningsbokning!

Vänligen respektera säljarens önskemål om att boka tid för visning.              

Välkommen till Nedre Långgatan 22 i Grebbestad!

Fastigheten består av tre våningsplan med totalt en affärslokal, två uthyrningsrum samt en större lägenhet.

Via ingången från husets baksida når vi en entréhall där det uthyrningsbara rummet med kök kommer direkt på höger sida. Rakt fram når vi affärslokalen och vidare nås här även ett helkaklat badrum med wc, handfat samt dusch som är avsett att nyttjas av uthyrningsgästen samt affärslokalen. 

Affärslokalen mäter ca. 61 m2 och har ett mycket bra exponeringsläge. Lokalen är uppdelad i två delar och separeras med en invändig trapp. Stora fönster mot shoppinggatan och tillhörande entréparti med ytterligare försäljningsyta. Till lokalen hör även ett personalkök med förråd.

På övre plan hittar vi den rymliga och fräscht renoverade lägenheten om ca. 79 m2. Köket ger plats åt matgruppen och har spis, diskmaskin, kylskåp med frys, diskho samt bra arbetsyta och förvaring. Här finns även ett förråd samt dubbeldörrar ut till balkongen med morgonsol.
Vidare från köket når vi ett av lägenhetens två sovrum, här finns plats till dubbelsäng och från detta rum når man även ett av lägenhetens två vindsförråd.
Vardagsrummet ligger mellan hall och det andra sovrummet och är rymligt till sin storlek.
Sovrum nummer två har också plats till dubbelsäng och även här finns ett stort vindsförråd. Från detta rum når man även den trevliga balkongen med utsikt mot shoppinggatan.
Badrummet är helkaklat och har wc, handfat, dusch, tvättmaskin samt bubbelbadkar (bubbel ur funktion).

En trappa ner från gatuplan hittar vi källaren med pannrum och gott om plats till diverse förvaring, ett ytterligare uthyrningsbart rum samt ett helkaklat badrum med dusch, wc samt handfat.

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?