Charmigt skärgårdshus med ostört och centralt läge i Grebbestad!

5 800 000 kr

Stöbergsliden 17

Grebbestad

Tanum

Information

På Stöbergsliden 17 i den äldre delen av centrala Grebbestad hittar vi denna skärgårdsdröm!

Huset har smakfullt totalrenoverats mellan 2000 och till idag, exempelvis har man bytt el, element och värmesystem, västfasad, fönster, altan, staket, grind och vattenledningar. 
Utöver detta har man uppfört två takkupor, en gäststuga med helkaklat badrum, elstyrda markiser, braskamin, platsbyggda garderober, stenläggning med granitknott och nu senast 2018, nytt tak.

Fastigheten ligger vackert inbäddat mellan den lugna gatan och Stöberget och på husets baksida ligger den läckert inbyggda altanen i flera olika nivåer. Man kan även ta en liten trappa upp till en terrass där man får en häftig vy ut över Grebbestads samhälle, del av hamnen och framförallt, kvällssolen. Tomten ligger med bra insynsskydd och solen strålar ner på altanen hela dagen, för dig som önskar skugga så finns det även elstyrda markiser på både hus och gästhus.

Huvudhusets inredning går i ljusa färgskalor och har gedigna materialval såsom klinkers i hall, wc, kök och massiva trägolv i övriga huset. Köket kommer från Marbodal och båda våtutrymmena är helkaklade samt med elektrisk golvvärme. 
Totalt får vi här tre sovrum varav ett i entréplan och wc/handfat i båda våningsplanen (dusch på övre plan), ett praktiskt hus för hela familjen!

Från fastigheten tar vi oss väldigt enkelt ner till samhällets fulla utbud med affärer, restauranger, apotek, systembolag, hamnlivet och havsbad. Vi har exempelvis 135 m till Sjögrens i Backen och ca. 400 m till Coop!

Båtplats finns att hyra i Grebbestad hamn och fastigheten har ingen boplikt!

Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns tillgängligt hos ansvarig mäklare och försäkring mot dolda fel i 10 år ingår till köpare. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!              

Välkommen till Stöbergsliden 17 och detta härliga skärgårdshus!

Entréplan:
Hall med plats för avhängning av ytterkläder och platsbyggd garderob. Mörk klinkers med elektrisk golvvärme.

Köket från Marbodal går i ljusa färger och vi hittar här varmluftsugn, häll, diskmaskin, kylskåp samt en svart bänkskiva i granit. På golven ligger det mörk klinkers med elektrisk golvvärme, väggarna och tak är pärlspont och i taket finns även infällda downlights.

Vardagsrummet sitter tillsammans med matsalen ihop i en öppen planlösning och här ges gott med plats till soffgrupp och matplats. Vi har här vackra furugolv, ljusa väggar, pärlspont med downlights i taken samt braskamin.

Från entréhallen når vi även ett sovrum alternativt kontor samt wc med handfat. Sovrummet har likt vardagsrummet furugolv och pärlspont.

På våning två finns det ett möblerbart hallrum som är öppet upp till nock, två sovrum samt ett stort badrum. Hallrummet samt sovrummen har furugolv samt pärlspont i taken och badrummet är helkaklat i ljusa färger och har wc, handfat, dusch med en trevlig vy mot berget.

I källarplan finns det tvättstuga med extra kylskåp och frys samt pannan och den gamla oljetanken som numera ej används. I den andra delen av källaren hittar vi ett rymligt förrådsrum.

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?