Havsutsikt och hörntomt i Sannäs!

1 700 000 kr

Stenhuggarevägen 13

Sannäs

Tanum

Information

Med adress Stenhuggarevägen 13 förmedlas här en av de sista obebyggda tomterna på Sannäsberget i Norra Bohuslän!

Byggrätten medger en största tillåten byggnadsyta om 85 m2. Högsta byggnadshöjd är 5,5 m och souterrängplan är tillåtet utöver denna höjd där så terrängen medger. 
Anslutningsavgiften för vatten och avlopp är betald av säljaren och el samt fiber är framdraget till tomtgräns (här tillkommer anslutningsavgift för köparen).

Denna tomt är enligt vår mening en av områdets finaste och vi får förutom ett skyddad hörnläge även en bred vy ut mot Sannäsfjorden med bästa tänkbara solläge! Möjlighet finns till en uteplats på bergets kant i tomtens bakre del.
Framför den grovplanerade tomten ligger ett grönområde som klassas som samfälld mark vilket också säkerställer ingen byggnation i vägen för utsikten. 
Sannäs erbjuder flera härliga naturupplevelser, bland annat har vi Stenhuggarestigen som går runt i en slinga uppe på Sannäsberget vilket är en trevlig utflykt.

Till både Sannäs hamn och badplatsen är det endast ett par hundra meter, Mjölkeröds golfbana ca. 1 km och till Grebbestad kör man på ca. 10 min. Vidare kommunikation, Göteborg och Oslo är ca. 1,5 h bort med bil.

Ett perfekt tillfälle för er som vill bygga ert alldeles egna hus med ett riktigt kanonläge! 
För dig som önskar få inspiration har säljaren tagit fram förslag på husritningar till denna tomt, kontakta mäklaren för mer info.              

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?