Smakfullt renoverad bostad med havsnära läge på natursköna Hamburgö!

8 500 000 kr

Didriks väg 4

Hamburgsund

Kville

Information

Välkomna till Hamburgö och Didriks väg 4!

Försäljningen avser två fastigheter varav den ena är obebyggd och fungerar som en utökad trädgård. På den bebyggda fastigheten hittar vi det smakfullt renoverade bostadshuset i 1,5-plan med inredd källare.
Huset mäter totalt ca. 112 m2 och fungerar utmärkt som både fritidshus och åretruntbostad. 

Runt bostadshuset har vi dels två altaner med kanonfina sollägen men även balkongen som ger oss en ostörd och privat plats där vi kan avnjuta kvällssolen!
Didriks väg 4 ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till färjeläget mellan Hamburgö och Hamburgsund och från såväl tomt som hus kan man beskåda både båttrafiken i sundet och den fantastiska vyn över den Bohuslänska naturen. 

Huset är vackert renoverat med ljusa och fina sällskapsutrymmen i anslutning till det stora och luftiga köket med utgång till altanen. Huset har flera tilltalande attribut såsom vackra takmålningar och genuina trägolv.
Entréplan inhyser i övrigt ett ljust och trevligt vardagsrum med kamin, helkaklat badrum/tvättstuga samt ett sovrum. Övre plan erbjuder tre rum varav ena rummet har utgång till balkongen. I källarplan finns goda förvaringsmöjligheter och även utrymme att exempelvis bedriva en mindre verksamhet.

Färjan går regelbundet och man tar sig lätt till Hamburgsund där det finns allmän service med b.la. välsorterad livsmedelsbutik, bank, apotek och flera restauranger. 
Ön har flera vackra badplatser som exempelvis Boviken, Vänd igen och Stora stenar, alla når man enkelt med cykel och med båt eller bil tar du dig snabbt till omskrivna Fjällbacka, eller varför inte en kort utflykt till Bovallstrand eller Hunnebostrand. 

Till fastigheten följer även två andelar (en för vardera fastighet) av totalt sex andelar till det servitut som syftar till att anlägga båtar. En kort promenad (ca. 110 m) från huset ligger den rejäla bryggan precis mitt emot Hjalmars Restaurang. Detta ger oss en perfekt access till båtlivet från första parkett! 

Avstånd till Göteborg ca 13 mil och 1,5h bilfärd. Oslo ca. 19 mil och 2 h bilfärd.

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hus med tillhörande båtplatser med bästa läget! 


Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.
Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!              

Välkommen till Didriks väg 4 !

En välkomnande entré med ljusa ytskikt och plats för klädförvaring i klädkammare. Vit bröstpanel och beige mönstrad tapet.
I entrén finns trapp till övre plan. 

Vidare på entréplan finns ett sovrum, allrum/vardagsrum, badrum samt kök.

Sovrummet ligger till vänster efter hallen. Här ges plats åt dubbelsäng samt skjutgarderober för bra förvaringsmöjligheter.
Rummet känns extra genuint tack vare dom vackra takmålningarna och ett fönster som bjuder på en vy över sundet och dess båtliv. Interiört går det här i ljusa färger med en mönstrad fondvägg.

Vardagsrummet hittar vi rakt fram från hallen här ges ett ljust och trevligt rum med trägolv och vackra takmålningar samt en härlig kamin. Här ges plats åt soffgrupp eller annat möblemang. 

Köket ligger vidare från vardagsrummet och här får vi ett mycket smakfullt renoverat kök med ljus och rymd som ger gott om plats för matgruppen. 
Vi hittar här induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, integrerad kyl- och frys samt en keramikho med en stilfull blandare och handgjort kakel. Köksluckorna går i vita toner med svart stenbänkskiva och antikfärgade handtag.
Från köket finns utgång till altan och trädgård. 
 
Badrummet hittar vi intill köket och här får vi ett mycket stilfullt helkaklat badrum med inbyggt duschrum med ångbastu, dubbelhandfat, wc samt tvättmaskin med arbetsyta och skåp.

På övre plan hittar vi en en liten hall med anslutning till två sovrum och allrum. Övervåningen går i ljusa färger med trägolv.

Sovrum 1 bjuder på en vy över vackra sundet och har ett charmigt snedtak. Här erbjuds även förvaring i kattvind.

Sovrum 2 har egen dörr ut till balkongen där vi såklart får en fin vy mot kvällssolen. Här kan man sitta och avskilt njuta av lugnet och närområdet. Här ges plats åt en mindre säng . 

Allrummet ligger mittemellan sovrummen, här ges plats åt soffgrupp eller annat möblemang samt garderober för extra förvaring.

Kommande visningar

Välkommen på visning, anmälan krävs!
2020-11-29 13:00 - 13:30
Välkommen på visning, anmälan krävs!
2020-12-05 12:00 - 12:30

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?