Lugnt läge med utsikt mot Grebbestad hamn!

2 950 000 kr

Tage Wikströms gata 14 C, lgh 1106

GREBBESTAD

Tanum

Information

Ljus, rymlig tvåa på 89 kvm med balkong och utsikt mot hamnen i Grebbestad. Tillgång till gemensam insynsskyddad innergård med swimmingpool. Möjlighet att hyra parkeringsplats samt båtplats. Lämpar sig både som permanentboende och fritidsboende. Lugnt läge med alla bekvämligheter runt knuten såsom bad, båt, natur, affärer och restauranger. Bekvämare eller mer bekymmersfritt kan man nog inte bo i så här centralt och lugnt läge.              

Den här lägenheten ligger på våning 1, mellanplan, och består av två rum och kök och har en boendearea på 89 kvm. Lägenheten har öppna ytor med bra takhöjd. 

 I hallen finns två stora garderober med bra plats för ytterkläder. På vänster hand ligger badrummet samt ett förråd/klädkammare. Köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till en balkong i syd och utsikt mot hamnen. Längst in hittar vi sovrummet med två garderober på vänster hand. Här hittar vi också ytterligare ett mindre förråd. 

Interiören är ljus och håller hög kvalitet. Genomgående parkett på golven. Kakel och klinker med golvvärme i badrummet. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten. Vitvarorna är från Miele/Siemens.

Ansvarig mäklare

Cecilia Uvabeck

cecilia@askengren.com

+46705335320

Objektfakta

Bilder

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?