Fredsgatan 12

2 495 000 kr

Fredsgatan 12

Lysekil

Lysekil

Information

Varmt välkomna till denna välhållna villa, i barnvänligt område, med stor och välskött trädgård. Huset erbjuder gott om plats för familjen med 4 sovrum , öppna sällskapsytor samt uterum och två garage. 
Stor insynsskyddad trädgård med gott om plats för såväl lek och spel eller för den som vill ett grönsaksland. Här bor du i lugnt läge med närhet till förskola, skola, vårdcentral och Lysekils centrum med dess utbud av restauranger och affärer.
Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Då försäljningen sker via dödsbo friskriver sig säljarna för påföljd av fel och brister i fastigheten som inte täcks av försäkringen. Välkommen på visning!              

Entréplan: Man kommer in i hall med trapp till ovanvåning på höger hand och tvättstuga samt pannrum till vänster. Rakt fram vinklar hallen till höger och här finner man garage, förråd, wc samt två sovrum.
Ovanvåning: Ovan trapp på höger hand ligger två sovrum och rakt fram badrum. Till vänster har man rymligt allrum med utgång till balkong och vidare in kök med utgång till inglasat uterum.

Kommande visningar

Anmälan krävs!
2020-08-15 11:00 - 11:45

Ansvarig mäklare

Tony Porali

tony@askengren.com

+46702378106

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?