Exklusiv fastighet med butik och lägenhet på bryggan i Grebbestad!

14 000 000 kr

Nedre Långgatan 47

Grebbestad

Tanum

Information

Varmt välkommen till Nedre Långgatan 47 och "Palles Sjöbod" i Grebbestad!

Byggnaden från 2020 är mycket påkostad och inget har sparats på i kvalité! Vi får en affärslokal om ca. 63 m2 med ett perfekt exponeringsläge utmed strandpromenaden samt en lägenhet som totalt mäter 133,8 m2 fördelad på två plan.
Detta är ett sällsynt tillfälle att investera i ett unikt läge precis på strandpromenaden. Perfekt för er som önskar bo rymligt och påkostat mitt i centrum och antingen driva någon slags verksamhet i entréplan alternativt hyra ut och finansiera kostnaden.
Entréplan ska enligt detaljplanen användas i näringssyfte, dvs. ej för boende. Man kan däremot öppna upp mellan lokalen och entréhallen till lägenheten för att på så sätt slippa använda olika entréer utan kunna gå mellan enheterna i huset utan att behöver gå ut.

När du kliver in på entréplan/lokalen möts du av en luftig känsla med ljusa ytskikt och flera fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Utöver allrummet/lokalen får vi här ett kontor samt badrum. Lokalen är även förberedd för pentry.

Lägenheten som man når från baksidan på huset har en fantastisk rymd tack vare den öppna planlösningen mellan kök och allrum samt delvis öppet till våning tre, här ges även plats åt umgänge runt köksön. Köket från Ballingslöv är platsbyggt och vitvaror kommer från Siemens senaste Studioline. I anslutning till allrummet når du balkongen med en väldigt trevlig havsutsikt, vy mot Grebbestad centrum, hamnen och inte minst strandpromenaden.

På tredje våningen hittar vi ett allrum med två öppningsbara fönster i taket som ger ett fint ljusinsläpp, två rymliga sovrum varav det ena har ingång till en walk-in-closet samt badrum med dusch och plats för badkar.

Byggnaden är målad i den klassiska röda färgen som Palles Sjöbod en gång i tiden hade och interiört har vi ljusa färgskalor på väggar och i tak, ek-parkett, samt grå/vit färgskala i alla fyra våtutrymmena (tvättstuga, wc/handfat samt två kompletta badrum).

Från fastigheten tar vi oss väldigt enkelt till samhällets fulla utbud med affärer, restauranger, apotek, systembolag, hamnlivet och havsbad.


Fastigheten ägs i bolagsform och om så önskas kan även säljarens AB överlåtas.

Missa inte denna fastighet, kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och visningsbokning!              

Välkomna till Nedre Långgatan 47 i Grebbestad!

Fastigheten består av tre våningsplan med en affärslokal samt en lägenhet i två plan.

Via ingången från husets framsida nås affärslokalen. 
Lokalen är inredd med ljusa ytskikt och stora fönster vilket ger en fin känsla av ljus och rymd, utöver lokalen finns här ett kontor samt badrum med handfat och wc. 
Det är även förberett för att uppföra ett pentry och på denna plats kan man även öppna upp en dörr om man vill komma åt hallen på baksidan och då även samma entré som till lägenheten. Exempelvis om man vill ha tillgång till hela huset utan att behöva använda olika entréer.

Lägenheten:
Här kommer man in i en liten hall och direkt till höger ligger tvättstugan utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt bänk med tvättho och skåp. 
Vidare upp för trappan nås man av det stora allrummet/matsalen som ligger i en öppen planlösning med köket. 
Man får här ett modernt kök med både smakfulla och påkostade materialval. Siemens vitvaror med kyl/frys, integrerad diskmaskin, vinkyl, häll och tak integrerad köksfläkt. 
Vill man samlas runt spisen i goda vänners lag gör man det lätt runt den härliga köksön med plats för barstolar.

Allrummet/matsalen bjuder på en underbar havsutsikt och här finns gott om plats för stor matgrupp. Från kökets burspråk är det öppet till nock som ger en vy upp mot övervåningen.
Intill köket ligger ett litet sovrum eller om man behöver ett extra förvaringsutrymme passar detta perfekt. Badrummet är helkaklat med elektrisk golvvärme, handfat samt dusch med glasdörrar.

Lägenhetens övre plan erbjuder två sovrum, allrum samt badrum.
Sovrum 1 har öppningsbart takfönster i västerläge och här ges plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet har fönster i söderläge med plats för dubbelsäng samt ingång till en walk-in-closet.
Allrummet bjuder på två stora fönster i snedtaket som vetter mot väster. Härifrån ges en härlig havsutsikt och tack vare att dem är öppningsbara får man en härlig känsla av rymd. 
I detta rum ges det plats åt soffgrupp/lounge-möbler alternativt ett extra vardagsrum eller tv-rum. 
Till sist hittar vi ett stort helkaklat badrum med golvvärme, handfat, dusch med glasdörrar samt plats för badkar.

Båda våningsplanen har vitmålad dubbelgips på väggarna, vitmplade tak samt ek-parkett.

Kommande visningar

Fastigheten visas efter tidsbokning, ring och boka tid med mäklare Johan Siborne på telefon 0709-755780!
2020-10-03
Fastigheten visas efter tidsbokning, ring och boka tid med mäklare Johan Siborne på telefon 0709-755780!
2020-10-11

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?