Strandfastighet på exklusiva Norgårdsvägen, Hamburgö!

18 000 000 kr

Norgårdsvägen 37A & B

Hamburgsund

Kville

Information

På Norgårdsvägen 37A & B i Hamburgsund ges nu tillfälle att förvärva denna fastighet beståendes av huvudhus, gästhus, friggebod, carport samt sjöbod med tillhörande brygga!

Vid ankomst med egen båt eller bil, möts man av denna charmiga och välskötta fastighet med en stor grönskande trädgård, skifferbelagda gångar & grillplats.
Utöver boningshuset i 1,5-plan med inredd källare om totalt ca. 122 m2 finns här en sjöbod med tillhörande brygganläggning, inredd gäststuga samt friggebod. Omgivningen är typisk för den Bohuslänska miljön med fiskebodar, bryggor, graniten och en fantastisk utsikt över sundet och båtlivet. 

Huvudbyggnaden inhyser allrum, kök och matplats i öppen planlösning och vidare utgång till altanen där vi får en trevlig utsikt över sundet, Hamburgsund och båttrafiken.
Huset har i övrigt totalt tre sovrum, ett ytterligare allrum, två badrum, bastu och utgång till balkongen på övervåningen.
Gästhuset är utrustat med ett allrum, kök, sovrum samt badrum med wc, handfat och separat duschrum.

Fastighetens läge på populära Hamburgö möjliggör utflykter med den egna båten från bryggan till härliga badklippor och vikar i det vackra området. 

Från huset promenerar man enkelt bort till färjeläget som tar dig över sundet och till Hamburgsund med dess utbud av restauranger, butiker, mataffär, bank och café.
Till Fjällbacka har vi ca. 9 km, Grebbestad ca. 23 km och till Göteborg/Oslo kör man på ca. 1,5 h.Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.

Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning, både traditionell och digital visning tillämpas!              

Välkommen till Norgårdsvägen 37 på Hamburgö!

Här kommer du in i en ljus hall med plats att hänga av ytterkläder. Till höger ligger sovrummet och till vänster hittar vi badrummet med wc, handfat, dusch och toppmatad tvättmaskin.
Rakt fram från hallen sett når vi matsal, allrum och kök i öppen planlösning. Från hela detta utrymme får man såklart en vacker vy mot tomten, sundet och över mot Hamburgsund.

Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt kyl. Här finns gott om förvaring och arbetsyta. 
Från matplatsen i burspråket får man en bra utkik mot båttrafiken och i allrummet ges gott med plats till soffgruppen. Från detta rum når vi även altanen varifrån vi kan njuta av vattenvyn men även kvällssolen då altanen svänger runt till fasaden mot nordväst.

På våning två hittar vi ett allrum med utgång till balkongen och även här ges en vacker vy ut mot sundet, samt ytterligare ett sovrum.

Källarplan ger oss ett allrum, sovrum, badrum och bastu. 
Allrummet har en liten alkov med skjutdraperi och har plats för antingen säng eller en soffgrupp.
Vidare hittar vi ett sovrum samt ett badrum med wc, handfat, dusch. 
I anslutning till badrummet finns även en bastu.

Kommande visningar

Fastigheten visas efter tidsbokning, ring och boka tid med mäklare Johan Siborne på telefon 0709-755780!
2020-10-11

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?