Ägarlägenhet med två balkonger mitt i centrala Hamburgsund!

3 000 000 kr

Postvägen 4C, 1202

Hamburgsund

Kville

Information

Välkomna till denna trevliga genomgångsägarlägenhet på Postvägen 4C i centrala Hamburgsund!

Bostaden om 64 m2 fördelas över ett rymligt sovrum med flera garderober, ett stort allrum med balkong mot sydöst, ett ljust och öppet kök med utgång till den inglasade balkongen med vy mot sydväst samt ett helkaklat badrum med elektrisk golvvärme, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare. I övrigt finns även en klädkammare för förvaring som vi når från hallen.

En genomtänkt planlösning och i ägandeformen ägarlägenhet vilket innebär att man har lagfart likt en villa och kan således pantsätta samt hyra ut i andra hand helt fritt. 

Från huset får man ett bekvämt promenadavstånd ner till färjeläget och således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök m.m mer eller mindre runt husknuten. 
Till områdets badplatser kan man antingen ta bilen eller cykeln och vill man ta en tur över till Hamburgö går linfärjan regelbundet.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!              

Välkomna till Postvägen 4c och lägenhet 1202. 

Lägenheten ligger på tredje våning och hit kan man ta sig via hiss eller trapp.
Generellt går lägenheten i ljusa färger och har en god materiell standard.

Hall
Rymlig för sin storlek och med plats för ytterkläder. Från hallen når man även en klädkammare med plats för förvaring.

Badrum
Nås från hallen och är helkaklat med vita väggar och grått golv med elektrisk golvvärme. Vi hittar här wc, handfat, dusch med glasväggar, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare.

Vardagsrum/allrum
Till höger om hallen ligger detta smakfullt inredda allrum med parkettgolv och grå färg på väggar. Här finns möjlighet att inreda med både soffgrupp och mindre matbord. Fönster och balkongdörr ger ett härligt ljusinsläpp. Balkongen har vindskydd och markis. Här får man en trevlig vy mot grönområdet och hamnen.

Köket
Köket är utrustat med fullhöjd kyl/frys, diskmaskin, spis med häll samt spisfläkt. Vitvarorna är i rostfritt stål. Inrett med designtapet från Ralph Lauren och parkettgolv. Altandörr som leder ut till den inglasade balkongen i sydvästläge med en trevlig vy mot samhället, färjeläget och Kyrkan på Hamburgö..

Sovrum
Nås från hallen och ligger vägg i vägg med köket. Här är det inrett med mönstrade tapeter och parkettgolv och har plats för dubbelsäng.

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?