Fantastisk i fastighet i privat läge vid Gullmarsfjorden!

9 500 000 kr

Flat 330, Lysestrand

Lysekil

Lyse

Information

Nu ges en unik möjlighet att bli ägare av denna fantastiska fastighet i helt privat läge i Gullmarsfjordens naturreservat med fantastisk utsikt över Gullmarsfjorden.
Här bor du med naturen, lugnet och tystnaden som närmaste granne där såväl bad- och båtplats finns direkt nedanför fastigheten. På vägen ner till strandkanten passeras sjöboden där du kan förvara din fiskeutrustning.
Fastigheten erbjuder ett 1-plans hus uppfört 2010 i toppskick med två sovrum samt stort allrum i öppen planlösning mot köket. Från såväl sovrum och köket nås den stora altanen som löper runt husets södra och västra sida vilket ger möjligheter att följa solen hela dagen. För gästerna finns äldre gästhus med två sovrum.
Inom promenadavstånd finns allt som Gullmarens naturreservat erbjuder med stora möjligheter till rekreation och naturupplevelser.
Goda pendlingsmöjligheter med ca. 15 min till centrala Lysekil och färjeled över Gullmarsfjorden. 15 min till E6:an som på ca. 1h tar dig vidare till såväl Göteborg som norska gränsen.
Söker ni möjligheten att köpa lugnet och tystnaden så är detta en unik möjlighet!
Välkommen att boka tid med ansvarig mäklare för en privat visning!              

Så fort entrédörren till hallen öppnas möts man en fantastisk utsikt över Gullmarsfjorden, när vi stiger in hallen finns direkt till vänster ett sovrum och till höger finns det helkaklade badrummet utrustat med Dusch, WC och handfat. 
Rakt fram nås vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket med plats för matbord. Utrustat med kyl, spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och inbyggd micro. Från köket finns dörr ut till altanen. I anslutning till köket finns tvättstuga utrustat med tvättmaskin, torktumlare och frys samt med groventré. Ytterligare ett sovrum med utgång till altanen finns i anslutning till vardagsrummet.

Obs! Privat väg fram till fastigheten, så möjlighet att köra fram till fastigheten finns endast vid bokad visning. 
Vänligen respektera säljare och kringliggande fastighetsägares önskemål om att endast besöka fastigheten vid avtalad visning.

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Objektfakta

Bilder

Film

https://youtu.be/g4JWAlppwxM

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?