Välskött och havsnära fastighet i Norra Backa, strax utanför Fjällbacka!

4 000 000 kr

Norra Backa 147

Fjällbacka

Fjällbacka

Information

Varmt välkommen till Norra Backa 147 och detta härliga hus med allt man önskar sig!

Här får vi ett välbyggt hus från 2011 med åretruntstandard, perfekt för er som vill vara på kusten även under den kallare delen av året.
Fastigheten om ca. 130 m2 golvyta inhyser allrum och kök i en öppen planlösning, sovrum och badrum på entréplan samt två sovrum, wc & allrum på övervåningen.
Utöver detta får vi här en härlig, inglasad matsal i anslutning till köket. Rummet är fullt isolerat och förmedlar en gemytlig känsla av ljus och rymd tack vare takhöjden och alla fönsterpartier som löper runt rummet.
Här finns även klinkers med golvvärme, två öppningsbara fönster samt två skjutdörrar som leder ut till den stora terrassen i sydvästläge.

På fastigheten finns förutom den rejäla parkeringsplatsen för två bilar även en förrådsbyggnad samt en stor altan utmed ena långsidan och en gavel.
Tomten är vackert anlagd med träd, buskar, planteringar, gruslagda ytor samt en rejäl gräsmatta som klipps med robotklipparen.

Från fastigheten är det ca 4,5 km till Fjällbackas utbud av restauranger, butiker, båtliv och salta bad samt närhet till för-och grundskola till åk 6.
Kustsamhällena Hamburgsund och Grebbestad når man på ca 15-20 min.

Till fastigheten följer även en 3 m båtplats på A-bryggan i Bräcke Hamn samt även en 1/4-dels sjöbod som vetter mot hamnen. Denna fina tillgång ligger 2,7 km från fastigheten.

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.
Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!              

Husets entré tar oss in i en ljus och rymlig hall med plats för ytterkläder till höger.
Direkt till vänster hittar vi trappa till våning två, till höger ligger badrummet och rakt fram hittar vi kök och allrum i öppen planlösning.
Både entréplan och övre plan är inredda i ljusa färgskalor med vita trägolv samt ekparkett.

Köket är utrustat med rostfri kyl- och frys, ugn, häll, micro och diskmaskin. Här ges det gott om plats för arbetsyta samt förvaring. Köksluckor i mjuk benvit färg och vertikal pärlspont.

Allrummet ligger öppet mot köket som bjuder på en mysig kamin och ger gott om plats för soffgruppen. För att ta sig ut på den härliga terrassen finns två utgångar i anslutning till allrummet.

Mellan allrum och kök finns även ingången till den inglasade matsalen. Rummet är öppet till nock och har glaspartier från golv till tak. Båda långsidorna har skjutpartier och gaveln har två öppningsbara fönster.
Detta härliga rum är såklart isolerat likt övriga huset och har klinkers med golvvärme. Här kan avnjuta härliga middagar med naturen direkt inpå.

Sovrummet ligger intill allrummet och här ges plats åt dubbelsäng. Detta rum har två ingångar då det tidigare här var två mindre sovrum. Föredrar man två rum före ett går detta enkelt att återställa.

Badrummet är helkaklat och är utrustat med handfat, wc och dusch med glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare.Övre plan:

Inhyser ett allrum, två sovrum samt wc med fönster i snedtak, handfat och svart klinkers på golv.

Båda sovrummen ger plats åt dubbelsäng. 

Allrummet ger plats åt soffgrupp eller annat möblemang.

Möbler, inventarier samt en båt av märket Barcon 22 Wai -12 med en Mercruiser 3,0 (Inköpt 2019 för 175.000 kr) kan köpas i tillägg till ett förmånligt pris.

Kommande visningar

Välkommen på visning, anmälan krävs!
2020-10-25 13:00 - 13:30

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?