Kustnära och smakfullt renoverad fastighet med både havsutsikt, sjöbod och båtplats!

5 700 000 kr

Östra Amdalsvägen 18

Hamburgsund

Kville

Information

Med ett vackert och kustnära läge hittar vi här Östra Amdalsvägen 18!

Söker du ett eget sommarparadis beläget i ett populärt och havsnära fritidshusområde? 
Här får du ett välskött och mycket smakfullt renoverat hus med en generös terrass som sträcker sig runt husets gavel samt längs med ena långsidan.
Vi får ett perfekt solläge hela dagen och härifrån kan man avnjuta många härliga grillkvällar och samtidigt beskåda det glittrande havet och vackra granithällar. 

Huset erbjuder en trevlig och öppen planlösning med det stora vardagsrummet med charmig kakelugn i anslutning till matplats och kök. Både från matplats och vardagsrum får vi en vacker havsutsikt och vi når här även dubbeldörrar ut till den härliga terrassen. Utöver detta är huset fördelat på tre sovrum varav ett med utgång till terrassen samt ett stort badrum och extra wc med tvättstuga.

Förutom den fräscha bostadsbyggnaden hittar vi här en trevlig tomt med lagom stora gräsytor som välkomnar till aktiviteter med familj och vänner. 
Utöver detta finns även en stor grusad parkeringsplats, en gäststuga samt ett vidbyggt förråd för praktisk förvaring. 

Till fastigheten följer även en sjöbod samt båtplats i områdets gemensamma hamn, Amdals hamnförening. 

Detta är den perfekta fastigheten för er som vill bo kustnära men inte ge avkall på materiell standard eller faktorer som havsutsikt, kvällssol, sjöbod eller båtplats.


Hamburgsund med butiker och restauranger når du på ca. 10 min med cykel och med bil når du Göteborg på drygt 1h och Oslo på knappt 2h.

Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden:
https://my.matterport.com/show/?m=CSZSeTpdjkm

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.
Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!              

Välkomna till Östra Amdalsvägen 18!


Vi välkomnas in i en ljus hall med plats för ytterkläder i garderob. Vidare hittar vi vardagsrum/matplats/kök i öppen planlösning, tre sovrum, ett badrum samt en extra wc/tvättstuga.
Genomgående för huset är vitmålade väggar och vitmålade trätak. På golven hittar vi bland annat ekparkett, skeppsliknade laminatgolv samt klinkers i badrummet.

Till vänster om entrén når vi det helkaklade badrummet som är utrustat med wc, kommod, handdukstork, dusch med glasdörrar, golvvärme samt ett praktiskt förvaringsskåp.

Rakt fram i hallen når vi det stora sovrummet med utgång till terrassen. Här ges det plats åt dubbelsäng samt förvaring i flertalet garderober.

Vidare in i huset hittar vi ett utrymme med wc, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Här hittar vi vit panel på väggar och Marrakeshmönstrad plastmatta på golvet.

Dom två andra sovrummen ligger på höger sida från hallen sett efter varandra. Båda rummen har randig tapet samt vitmålad träpanel. Här kan man möblera det mindre sovrummet med bred våningssäng och det större med dubbelsäng.

Vidare in i huset hittar det stora vardagsrummet som tillsammans med matsalen och köket utgör en öppen planlösning. Här ges det gott med plats för matgrupp vid dubbeldörrarna som leder ut till terrassen och från vardagsrummet kan man på höst- och vinterkvällar sitta och värma sig framför den charmiga kaminen.

Köket ligger i direkt anslutning till matplatsen och även här når man utgång till terrassen. Vi får här ett fräscht kök utrustat med vita luckor, vitt kakel ovan bänk samt spishäll, fläkt, kombinerat kyl- och frys samt diskmaskin. 
Vi hittar här sist men inte minst även ett praktiskt matförråd med skjutdörr.

Kommande visningar

Välkommen på visning, anmälan krävs!
2021-09-25 13:30 - 14:00

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?