Modern och unik bostad i nyskick med vacker naturtomt!

4 950 000 kr

Kalvskinn 5B

Fjällbacka

Kville

Information

Fantastisk nybyggd villa med extra allt erbjuds nu på Kalvskinn 5B, Fjällbacka/Kville!

Här finner du en familjedröm med en unik och spännande planlösning. Huset är modernt och smakfullt inrett med genomgående enhetlig stil och genomtänkta färgval i hela bostaden.
Huset är välplanerat och erbjuder ett plan om ca. 220 m2 med öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum som får ett vackert ljusinsläpp från en cylinderformad yttervägg med fönster ut mot tomten i söder. Från matsalen tar man sig ut till den stora terrassen som sträcker sig kring huset från öst till väst med flera vackra uteplatser och ett inbyggt spabad. Här finns gott om plats att duka upp för familj och vänner. 
Utöver detta är huset fördelat på tre sovrum, vinkällare, stort lyxigt badrum med gjuten cylinderformad dusch, mindre helkaklat badrum, tvättstuga och groventré.
Fastigheten ligger med ett lugnt och solrikt läge, inbäddat på en vacker naturtomt. 

På tomten hittar vi även en fullt utrustad och vinterbonad gäststuga om ca. 45 m2.

Här bor man lugnt och avskilt men samtidigt med bekväm närhet till både Fjällbacka, Hamburgsund och Grebbestad med dess fulla utbud av butiker, restauranger och uteliv.


Detta unika och spännande hus måste upplevas på plats.
Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!              

Välkomna hem till detta moderna boende på Kalvskinn 5 B, Fjällbacka/Kville.
Här får man ett boende med hög standard som ger en känsla av exklusivitet och med en spännande planlösning. 
Interiört går ytskikten i ljusa färger med genomgående ljus parkett och infällda spotlights i taket. 

Entré/hall
Husets entré välkomnar oss in i en rymlig hall med gott om praktisk klädförvaring i den inbyggda skjutgarderoben. Tack vare den helglasade ytterdörren får vi här ett maximalt ljusinsläpp. 

Köket
Till vänster om hallen möter man själen i huset och den självklara mittpunkten, köket med matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Ett fantastiskt rum med härlig rymd och cylinderformad yttervägg med fönster ut mot tomten i söder. Köket är fullt utrustat med häll, takintegrerad fläkt, inbyggd ugn- och micro, diskmaskin, samt rostfritt kyl- och frys med vattendispenser i dörren. Inredningen går i klassiskt vitt med beslag i rostfritt stål och grå bänkskiva. Det stora liggande fönstret ger ett härligt ljusinsläpp och en vy över skog och äng. 
Från köket hittar man den rustika trädörren som leder in till en inredd vinkällare. 

Matsalen/allrum
Hjärtat i huset är den härliga matplatsen som frigör både ljus och rymd tack vare alla fönsterpartier som leder runt likt en cirkel. Här ges gott om plats för matbord för många gäster. 
Vidare hittar vi allrummet som ger plats åt soffgrupp eller annat möblemang. Här kan man ta sig ut från rummets två altandörrar till den stora härliga terrassen.

Sovrum 1
Här får vi ett litet mindre sovrum som ligger direkt till höger om hallen. Inrett med ljusa mönstrade tapeter och parkettgolv. Här ges plats åt enkelsäng samt förvaring i garderob.

Sovrum 2
Ett rymligt sovrum som inretts med mörkt parkettgolv och ljusa väggar samt förvaring i en inbyggd dubbelgarderob. Här finns gott om plats till dubbelsäng samt skrivbord.
Precis utanför sovrummet ligger en walk-in-closet.

Badrum
Här hittar vi ett stort badrum med beigt melerat kakel på väggar och klinker på golv samt en generös inbyggd dusch likt en cylinder. Badrummet är i övrigt utrustat med dubbelhandfat, wc och handdukstork.

Wc
Intill det stora badrummet hittar vi ett litet mindre badrum inrett i ljusa färger. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc samt handdukstork.

Sovrum 3
Husets master bedroom med utgång till terrassen ligger i anslutning till ett allrum som går att inreda till walk-in-closet för den som önskar.
Interiört går det här i ljusa färgskalor med en träfondvägg vid gavelväggen. Här ges det plats åt dubbelsäng,

Groventré/Tvättstuga
Rymlig entré med gott om plats för ytterkläder. Innanför entrén ligger tvättstugan/pannrummet som är utrustat med tvätt- och torktumlare samt en arbetsbänk med diskho och flertalet skåp för förvarings möjligheter samt inbyggd garderob. Här finns infällda vägghyllor, ljusa väggar och klinkers. Innanför tvättstugan ligger ett förrådsrum som ett slags genomgångsrum till groventrén. Här går att sätta upp en vägg om man skulle önska fler sovrum.Gäststugan
Här välkomnas man av ett kök/allrum i öppen planlösning med vita väggar, tak och grått laminatgolv.
Utöver detta hittar vi ett litet badrum samt två mindre sovrum.

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

lotta@askengren.com

+46709-755785

Objektfakta

Bilder

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?