Arkitektritad bostad med ett oslagbart läge intill havet strax norr om Fjällbacka!

27 000 000 kr

Halsvik 39

Kämpersvik

Tanum

Information

Mitt mellan Fjällbacka och Grebbestad hittar vi Halsvik 39, en ståtlig fastighet med det arkitektritade huset som tronar upp sig mitt bland den Bohuslänska graniten!

Här bor man på absolut första parkett mot havet och dess vackra klippor. Vi får en fantastisk panoramautsikt från husets stora fönsterpartier liksom från den rejäla altanen som sträcker sig runt huset och fångar upp solen hela dagen.
Härifrån kan man njuta av både den vackra solnedgången i skärgården, havets alla färgskiftningar vid de olika årstiderna men även få chansen att på nära håll beskåda exempelvis lekande sälar vid vattenlinjen.

Bostadshuset är ritat av arkitekten Sture Johansson och här har inget lämnats åt slumpen. Med dess speciella karaktär, genomgående känsla av exklusivitet och underhållsfria material får man här ett hus utöver det vanliga. 

Huset bjuder på en genomtänkt planlösning och hjärtat utgörs av ett imponerade rum i form av kök, matplats och vardagsrum med eldstad tillsammans i öppen planlösning. Från de stora fönsterpartierna får man en imponerande havsutsikt och gränsen mellan inne och ute suddas ut.
Utöver detta är huset fördelat på tre stora sovrum varav ett huvudsovrum med både eget badrum och eldstad, totalt tre badrum, ett härligt utsiktsrum/läsrum, kontorsdel, tv-rum och tvättstuga med bastu.
Inklusive huvudingången har huset totalt fem utgångar och tillsammans med de olika altanerna upplever man här en smidig access till både tomten, naturen som havet. 
Under entréplan har man även byggt in garage samt flera rymliga förrådsrum.

Till fastigheten hör även servitut på den brygga säljaren låtit uppföra precis nedanför fastigheten. Här disponerar man hela bryggan med dess 4-5 båtplatser och segelbåtsdjup efter eget önskemål. Man har även ett bostadsarrende på marken i anslutning till bryggan vilket möjliggör diverse uppställningsplats etc.

Här bor man lugnt och avskilt men samtidigt med bekväm närhet till både Fjällbacka och Grebbestad med dess fulla utbud av butiker, restauranger och uteliv (Avstånd till Fjällbacka ca 8,5 km och till Grebbestad; promenad utmed havet ca. 4,7 km, bilväg ca. 7,2 km).

Halsvik 39 är ett ställe som måste upplevas på plats, en fastighet där total avkoppling förenas med en magnifik skärgårdsmiljö. 

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.
Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!              

Husets entré välkomnar in oss i en rymlig hall med gott om praktisk klädförvaring. Vi når här även en toalett med handfat.

Rakt fram från hallen möter man sedan kök med vardagsrummet i en öppen planlösning. Köket är fullt utrustat och format likt ett U vilket kopplar samman matlagningen med gäster och familj på ett trevligt sätt. Från köksmiljön blickar man ut över både matplatsen och vardagsrummet med havet i bakgrunden. I vardagsrummet ges det gott med plats till soffgruppen men även utrymme för läsfåtöljen framför kaminen utlovas! Från detta utrymme får man en vidsträckt utsikt mot västerhavet och solnedgången, missa inte solnedgångsbilderna i prospektet.
Från detta utrymme når man även utsiktsrummet/biblioteket där man om möjligt får en ännu bättre utsikt. Rummet hittar vi på en avsats ett par steg upp från grundnivån.

Vidare från detta utrymme når vi både husets största sovrum men även vidare till den övriga delen. 
Huvudsovrummet ligger en trappa upp som en egen privat enhet och stoltserar med att utgöra husets torn/högsta punkt. Här får vi ett smakfullt ritat snedtak med fönster mot havet samt gott om plats för både dubbelsäng och skrivbord. En extra lyx i tillvaron är den rejäla kaminen samt det egna badrummet med inkaklat badkar.


Huset består vidare av två gästrum med plats för dubbelsängar, ett tv-rum, kontorsdel i hallen, ett ytterligare badrum med dusch samt tvättstuga med dusch och bastu.

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?