Vackert belägen och kustnära fastighet med gårdskänsla strax utanför Fjällbacka!

4 700 000 kr

Edsten 3

Fjällbacka

Kville

Information

Välkomna till denna charmiga och familjevänliga fastighet på Edsten 3 i Fjällbacka!

Här blir drömmen om ett boende på en gård nära havet verklighet. Strax utanför Fjällbacka finner vi denna charmiga och fina mangårdsbyggnad som inrymmer inte mindre än sju rum och kök med bland annat vackra detaljer som breda golvplankor, två kaminer samt vedspis i köket. 
Vi får här ett fint hus med gemensamhetsytor på entréplan, ett stort kök, allrum, vardagsrum/matsal samt badrum. Övervåningen inhyser hallrum, fyra sovrum, kattvind samt badrum.
Huset ligger öppet och fint med en stor och härlig trädgård med bland annat lusthus och en trevlig pergola. Här kan man samlas runt kvarnhjulsbordet och avnjuta sommarens grillmiddagar som lätt kan tillagas vid grillplatsen. 

Från huvudhuset når vi enkelt den stora ekonomibyggnaden som inrymmer flertalet garage, kallager, isolerad verkstad, öppen lada, hall, bilserviceavdelning samt två carportar. Ladugårdsbyggnaden mäter totalt ca. 600 m2.

Utöver detta finner vi ett gästhus med allrum, kamin, pentry och loft med tillhörande garageplats och vedbod. Bredvid gästhuset ligger uthuset med diverse förvaring och till sist finns även en rejäl jordkällare från 1904.

Fastigheten passar utmärkt för den stora familjen som vill ha gott om plats alternativt för egenföretagaren som likt säljaren gjort i många år, vill bedriva sin hantverkarverksamhet med utgångpunkt mitt i kommunen. Fastigheten lämpar sig givetvis även utmärkt för fritidsbruk tack vare den bekväma närheten till kustorterna Fjällbacka, Grebbestad och Hamburgsund men såklart även till havet! Möjlighet finns även att arrendera mark i anslutning till gården och på sätt kan även fastigheten lämpa sig som hästgård.

Från fastigheten finns bra kommunikation och vi når Fjällbacka centrum efter ca 2,5 km. Där får vi hela utbudet med caféer, restauranger, matbutik och det härliga båt- och brygglivet. Grebbestad når man efter ca 15 km. Till större städer som Göteborg & Oslo tar vi oss med bil på ca 1,5 h.

Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden:
https://my.matterport.com/show/?m=AS1DatiHmYm

Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare på Askengren redan idag för mer information och visningsbokning!              

Välkomna till Edsten 3!

Entréplan inrymmer först en hall där vi rakt fram når en trapp upp till övervåningen samt ett helkaklat badrum med wc, handfat och dusch. 
Till höger finner vi ett stort vardagsrum där man med fördel kan dela av till en matsalsdel, här får vi en mysig eldstad att värma sig runt.

Till vänster om hallen ligger ett allrum med kamin där det finns plats för matbord eller annat möblemang. Innanför allrummet når vi köket med förvaring i över- och underskåp med ljusblå luckor och klinkergolv. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl- och frys samt en vedspis.
Härifrån når man sedan groventrén, ett ytterligare förråd samt grovkök med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en utgång till husets baksida och den härliga trädgården.

Övervåningen ger oss totalt fyra sovrum samt ett badrum. Det största sovrummet ger plats för dubbelsäng och har har fina trägolv med gula tapeter. Sovrummet som vetter mot trädgården ligger i vinkel och fungerar fint som gästrum med plats för gott om sängar, alternativt går här att dela av och då totalt få fem sovrum på övre plan. I andra delen av övervåningen finns två spegelvända sovrum med fönster mot innergården. Från hallen når man även en kattvind/garderob för extra förvaring.

Till sist finns även ett badrum som är utrustat med wc, handfat och förberett för ett badkar. Fönster i snedtak ger gott om ljusinsläpp.

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?