Havsnära läge med imponerande vy på Strandbacken i Hamburgsund!

6 800 000 kr

Strandbacken 17

Hamburgsund

Kville

Information

På Strandbacken 17 förmedlar vi nu denna trevliga bostad med en svåröverträffad utsikt över Hamburgsundskanalen!

Fastigheten ligger med ett högt och avskilt läge och upplevs förhållandevis insynsskyddat. Altanen ger oss en vidsträckt vy över kanalen och den vackra skärgården, här kan man avnjuta många härliga grillkvällar på sommaren och samtidigt beskåda både 
båttrafiken i sundet och den fantastiska vyn över den Bohuslänska naturen. 

Huset är i behov av viss renovering/modernisering men ger oss gott om gemensamhetsytor på båda planen samt en otroligt fin utsikt från nästan alla delar av huset mot Hamburgsundskanalen.

Från huset promenerar man enkelt och bekvämt ner till samhället och efter ca. 800 m når vi färjeläget i centrum med butiker och restauranger. Färjan går regelbundet och man tar sig lätt över till Hamburgö .
Ön har flera vackra badplatser som exempelvis Boviken, Vänd igen och Stora stenar, alla når man enkelt med cykel och med båt eller bil tar du dig snabbt till omskrivna Fjällbacka, eller varför inte en utflykt till Grebbestad, Hunnebostrand eller Smögen? 

Till Fjällbacka har vi ca. 8 km och till Grebbestad ca. 20 km.

Det här är ett boende för dig som vill njuta av lugnet med dess härliga skärgårdsmiljö men samtidigt vill ha närhet till allt vad kusten har att erbjuda!

Besiktningsprotokoll samt försäkring mot dolda fel följer med till köparen och fastigheten visas efter tidsbokning.
Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visningsbokning (traditionell eller digital)!              

Välkomna till Strandbacken 17!

Via trappen som ligger i en kullerstensbeklädd slänt når man bostadens altan, samt källaringången. Vidare runt når man husets entré. 

Entréhall med plats för ytterkläder samt garderober. Till höger når man trappan till övervåning.

Direkt till vänster finner vi badrum utrustat med wc, dusch och handfat. 
Vidare når vi köket utrustat med spis, fläkt, ugn, kyl- och frys. Här finns gott om förvaring i flertalet skåp. Genom en serveringslucka/öppning har man insyn till matsalen. 

Vardagsrummet ligger vidare från hallen och här får man en fantastisk vy över Hamburgsundskanalen och dess båttrafik. 
Matsalen som ligger i en öppen planlösning till allrummet har gott om plats för matgrupp och även detta rum ger givetvis en imponerade utsikt.

På våning två möter vi först ett litet allrum med utgång till balkongen på husets baksida. Från allrummet når vi ett utrymme som lätt kan avskärmas och då fungera som ett ytterligare sovrum. 
Mot väster finns det sedan två större rum som har fungerat som sovrum. Här får vi fönster med vy mot väster med en fantastisk utsikt över Hamburgsundskanalen och dom pittoreska sjöbodarna.
 
Källaren når man via en trapp från hallen samt via egen ingång från altanen. Här finner vi ett pentry med plats för matgrupp samt ett sovrum/gillestuga.
Utöver detta finns här ett pannrum/tvättstuga samt en liten wc.

Fastighetsägarnas farmor har tidigare bott i huset och flyttade ut för några år sedan, det har därefter hyrts ut periodvis under sommaren. Värmen har varit på hela tiden.

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?