Förstklassig belägenhet i Båteviken med egen brygga!

9 000 000 kr

Skonarevägen 12

Strömstad

Information

Med en härlig vy mot västerhavet och direkt närhet till badplats, sandstrand och egen båtbrygga, ges här en sällsynt möjlighet att förvärva en fastighet med ett av de absolut bästa lägena i Båteviken på Kebal! Fastigheten består av tre friliggande byggnader, bostadshus om ett plan, rymligt och fullutrustat gästhus, samt friggebod. Rejält terrassdäck mot öster och väster förbinder huvudbyggnaden och gästhuset med varandra. Tomten är rymlig med mycket goda solförhållanden och en kort promenad bort finns den egna bryggan på servitut vid strandkanten där du smidigt lägger till med båten. Strömstad golfklubb ligger i närområdet och centrala Strömstad med ett rikligt utbud av restauranger och butiker finns ca 10 minuter bort med bil. Oslo och Göteborg nås på ca 1.30. Kommunalt vatten och avlopp är installerat i huvudbyggnaden och gästhuset. 

Generös detaljplan som medger en byggnadsarea på upp till 200 kvm med en totalhöjd på 7,5 meter (se aktuell plankarta under "filer & länkar").

Fastigheten är möjlig att ansluta till fibernät via strömstanet.

Visas efter seriöst intresse. 

För vidare information samt bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg eller Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709755788 el. +46 (0) 709755789

Varmt välkomna!              

Ansvarig mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Assisterande mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?