Vinterbonat fritidshus på Rossö med närhet till havet och vacker natur!

3 900 000 kr

Myrens väg 24

Strömstad

Information

Välkommen till Rossö och detta trevliga, vinterbonade fritidshus med närhet till hav, vacker natur och allt annat Rossö har att erbjuda! Huset om ca 75 kvm är fördelat på tre sovrum, vardagsrum, allrum, kök i öppen planlösning, matplats, samt badrum och passar såväl till fritids- som permanentboende. Genomgående ljusa ytskikt och god standard med bl. a. klinkergolv och ekparkett. Vattenburen golvvärme samt kommunalt vatten och avlopp. Tomten om hela 1501 kvm är smakfullt stensatt och upparbetad. I anslutning till huvudbyggnaden finns även förråd, samt friliggande garage på tomten. Här bor man med ett ostört läge i lugna omgivningar. Gångavstånd till fina badmöjligheter och Rossö hamn med året runt öppen lanthandel. Till centrala Strömstad tar det ca 15 minuter med bil. Oslo och Göteborg nås på ca 1.30 med bil. 

Bostadshuset är besiktat och energideklarerat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen.

För vidare information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg eller Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709-755788 el. +46 (0) 709-755789

Varmt välkomna på visning!              

Entréhall med klinkergolv, golvvärme och goda möjligheter till avhängning. Helkaklat badrum med golvvärme utrustat med wc, tvättställ, tvättmaskin och duschvägg. Vardagsrum i öppen planlösning mot matplats och kök. Modernt kök utrustat med kyl, frys, spis, ugn & fläkt. Sovrum med plats för dubbelsäng. På övre plan finns rymligt allrum med gott om utrymme för soffgrupp. Här finns även två sovrum och separat förrådsutrymme.

Budgivning

3 700 000 kr 2021-05-05 11:51:00

Ansvarig mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Assisterande mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?