Trevligt hus med gott om plats på Skalberget!

3 500 000 kr

Bergsprängaregatan 8

Hunnebostrand

Hunnebostrand

Information

Välkomna till Skalberget och detta trivsamma hus i lugnt och barnvänligt område där du på promenaden hem från badet eller båtturen passerar Hunnebostrands utbud av restauranger, butiker och allmän service. 
Huset erbjuder ett trivsamt boende med sovrum och allrum på båda våningsplanen. Husets baksida erbjuder en soldränkt oas med såväl stort trädäck i anslutning till friggeboden samt gräsytor för barnen med spring i benen. I anslutning till baksidan finns grönområde med möjlighet till härliga promenader och utsiktsmöjligheter vid bl.a. kompassrosen. 
Garage finns och fiber är inkopplat.
Om ni vill vidga vyerna så nås det mesta Sotenäset har att erbjuda såsom Smögen, Kungshamn, Bovallstrand och Nordens arks djurpark inom 15 minuter.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av privat visning!              

Via entré in till stort rum med parkettgolv och avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster finns WC med klinker på golvet. Rakt fram från entré finns ett sovrum med ingång till Badrum med hörnbadkar och dusch, rummet våtrumsmatta och våtrumstapet.
På detta plan finns även stort TV-rum med insatskamin för de kyliga höst- och vinterkvällarna. Tvättstugan har våtrumsmatta och våtrumstapet, utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt gott om förvarings-och arbetsytor. I anslutning till tvättstugan finns garaget med gott om plats för bilen.
Via trappan nås husets övervåning som med stor hall, 3 rejäla sovrum med förvaringsmöjligheter och stort vardagsrum med utgång till baksidans lugna altan. Vidare finns här kök med plats för matbord, utrustat med kyl, frys, spis och fläkt. Våningens badrum är renoverat 2017 är helkaklat med golvvärme, dusch, wc och handfat.

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Assisterande mäklare

Tony Porali

tony@askengren.com

+46702378106

Objektfakta

Bilder

Film

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?