1-plans hus på ett av Fisketångens absolut bästa lägen!

5 950 000 kr

Repslagaregatan 11

Kungshamn

Kungshamn

Information

Välkommen till ett av Fisketångens absolut bästa lägen!
Här erbjuds ett väldisponerat boende i ett plan med utsikt över Tångenrännan och Tångens badplats med badrocksavstånd till salta bad och solvarma klippor. 
Huset är beläget som sista hus efter lugn återvändsgata och erbjuder 118 välplanerade kvadratmeter där husets centralt placerade matplats utgör hjärtat i huset. utöver detta finns 4 sovrum, stort vardagsrum med öppen spis och utsikt över vattnet. 
Centrala Kungshamn med dess utbud av butiker, restauranger och allmän service finns på promenadavstånd. Från centrala Kungshamn avgår även turbåtarna för utflykter till den Smögen och den populära Smögenbryggan och Hållö med dess fantastiska natur!
Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Fredrik Mattsson Waller för bokning av er privata visning!              

Via entré in till hall med laminatgolv och avhängningsmöjligheter. Till vänster från entrén finns WC. Rakt fram från entrén finns tvättstuga med våtrumsmatta på golvet, utgång till husets baksida. Vidare från tvättstugan finns snickarbod/förråd med ytterligare ett förråd med frys samt bastu och dusch med våtrumsmatta.
Vidare åt höger från entrén finns på vänster sida ett sovrum med plastmatta på golvet och förvaringsmöjligheter. Från entrén nås därefter husets matrum med laminatgolv där köket med gott om arbetsytor finns på vänsterhand. I anslutning till matrummet finns även utgång till den stenlagda uteplatsen samt ingång till husets vardagsrum med öppet till nock, parkettgolv och öppen spis.
Vidare från matrummet finns ytterligare 3 sovrum, samtliga med gott om förvaringsmöjligheter samt plastmatta på golvet. I anslutning till sovrummen finns även ett badrum med våtrumsmatta, badkar, handfat, bidé och WC.

Budgivning

5 550 000 kr 2021-04-06 13:29:00

Ansvarig mäklare

Lars-Erik Askengren

le@larserikaskengren.com

+46523-37500

Assisterande mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?