Hemtrevlig och rymlig villa i familjevänligt område!

2 700 000 kr

Lövsångarevägen 19

Tanumshede

Tanum

Information

Välkommen till denna trevliga villa med fantastisk tomt på Lövsångarevägen 19 i Tanumshede!

Här möts vi av en rymlig och familjevänlig villa belägen i ett lugnt och mysigt område intill härliga skogspromenader.
Fastigheten har en vacker och upparbetad trädgård med många fina växter som ligger med ett solrikt hörnläge, här bjuds det in till lek och aktiviteter för familj och vänner.
Huset om 158 m² har en trivsam planlösning fördelat över 1 ½-plan, här får man både rymliga gemensamhetsytor, fyra sovrum och två badrum. 
Entréplanet erbjuder generösa sällskapsytor med gott om plats för umgänge, ett sovrum, badrum och kök med utgång till altanen under tak. På övreplan har vi tre sovrum, badrum med bastu samt mindre allrum med braskamin. 
Utöver boningshuset får vi ett intill liggande garage som ger plats åt två bilar.

Detta är den perfekta villan för familjen som söker ett centralt boende belägen med gångavstånd till såväl mataffärer, apotek, skola/förskola, vårdcentral och restauranger som intill vackra skogspromenader och motionsslingor.
Vill man besöka Tanums shoppingcenter når man det efter ca 7 min med bil. 
Till Grebbestad som bjuder på fina badplatser, restauranger och ett härligt båt-och bryggliv tar det ca 10 min med bil.

För en mer målande 3D-upplevelse av huset, vänligen klicka in er på denna länk:
https://my.matterport.com/show/?m=S1MVnLM7Nry

Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen!

Missa inte chansen till denna fantastiska fastighet, kontakta ansvarig mäklare för besiktningsprotokoll samt visningsbokning!              

Välkomna till Lövsångarvägen 19 i Tanumshede!
Här möts du av en hemtrevlig villa med en vacker grönskande tomt.

Bostaden har övervägande ljusa ytskikt med parkettgolv.

Hall
Här välkomnas man in i en ljus och öppen hall med plast för avhängning av ytterkläder. Här ges även plats för förvaring i garderob.

Köket
Når vi direkt till höger om hallen, ett fint och smakfullt renoverat kök med genomgående ljusa färgval med grå klinkers imitation på golv samt gott om förvaring i över- och underskåp.
En trevlig köksö som på så sätt ger en naturlig plats att samlas på runt spisen i goda vänners lag. Köket är utrustat med full höjd kyl- och frys, spishäll, ugn, fläkt, micro samt diskmaskin.
Från köket når vi utgång till den skyddade altanen med plats för matmöbel. Vidare från köket når man sedan matplatsen.

Allrum/matdel
Matsalen ligger med öppen planlösning mot allrummet och ger rymliga gemensamhetsytor. Rummet är ljust och luftigt med flera fönster samt en altandörr ut till trädgården och den stenlagda uteplatsen. Här finns plats åt soff- och matgrupp.

Badrum
Nås direkt till vänster efter hallen. Ett ljust badrum med mönstrad våtrumstapet på väggar och ljus plastmatta på golv. Badrummet är utrustat med WC, 
handfat och dusch samt ett fönster för ljusinsläpp.

Groventré/tvättstuga
Ligger intill badrummet och är inredd med beige plastmatta och ljusa väggar. Här är det utrustat med tvättmaskin, arbetsbänk med förvaringsmöjligheter i skåp, torktumlare och torkskåp. 
Här når vi utgång till husets gavelsida mot garaget.

Sovrum 1
Ett ljust och stort sovrum inrett med ljusa väggar och parkett golv. Här ges plats åt dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i skjutgarderoben
längst med hela väggen.

Övervåning
Nås via trappan direkt till vänster i hallen. Man välkomnas till ett möblerbart hallrum med flera fönster som ger ett gott ljusinsläpp. 
Här ges plats åt loungemöbler eller annat möblemang där man kan sitta och värma sig vid den mysiga kaminen.

Sovrum 2
Övervåningens första sovrum når vi direkt till vänster om trappan. Rummet är inrett med ljusa väggar och med snedtak.
Här ges det plats åt dubbelsäng samt förvaring i garderob.

Sovrum 3
Ligger intill sovrum 2 och även här ges det plats åt dubbelsäng samt förvaring i garderober.

Badrum
Här får vi ett fint renoverat badrum med ljus plastmatta och ett takfönster för ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med WC, hörnbadkar, kommod med skåp, dusch med glasdörrar samt bastu.

Sovrum 4
Ligger intill badrummet och är ett ljust och luftigt sovrum inrett mönstrade tapeter och parkettgolv, här finns även utgång till balkongen.
Detta sovrum erbjuder plats för dubbelsäng samt förvaring i garderober.

Tanum har en lång kustlinje mot Skagerrak; från Gerlesborg i söder till Galtö i norr. Fjordar och havsvikar förlänger kustlinjen med åtskilliga kilometer. Kommunen har 525 km kust, varav landkusten är 175 och öarnas strandlinje är 350 km. Längs skärgården finns Sveriges saltaste och renaste hav. Här breder skärgården ut sig med sina kobbar och skär.
Den plats som vi idag kallar Tanumshede hette ursprungligen Hede. Orten har sedan lång tid varit en central punkt i bygden.

Att området kring Tanumshede tidigt var befolkad visas av de många hällarna med ristningar från bronsåldern och andra forntida lämningar som finns i området. Det finns fler än 1500 hällristningsplatser i norra Bohuslän, flertalet av dessa i Tanumshedes omgivningar. Hällristningsområdet i Tanums kommun finns med på Unescos lista över världsarv.

Kommande visningar

Välkomna på visning i midsommarhelgen, kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning!
2021-06-27

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

lotta@askengren.com

+46709-755785

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?